Natural pentru mine

Natural pentru familia mea

Atat in principiu - religie - cat si prin demonstratie - stiinta - viata de pe pamant are o sursa unica, indiferent daca o numim Dumnezeu sau Big Bang. De aici putem trage concluzia ca tot ce este NATURAL - nemodificat genetic - este compatibil cu AND-ul nostru. Inca din mugurii istoriei oamenii au folosit plantele pentru a-si alina sau vindeca suferintele. In acele vremuri de inceput, oamenii le-au atribuit puteri magice. Odata cu trecerea timpului descoperind parte din proprietati. Astazi ne putem bucura de acestea, datorita stramosilor nostri care prin folosirea lor, au descoperit ca plantele au proprietati terapeutice si ce plante sunt toxice, transmitand cunostintele lor urmasilor prin folclor sau ajungand pana la noi prin descoperiri arheologice.

In ultimele decenii folclorul si descoperirile arheologice au fost sustinute de studii stiintifice aprofundate ce demonstreaza atat siguranta cat si eficacitatea multor proprietati ale plantelor. Efectele plantelor asupra noastra variaza foarte mult in functie de constituientii lor activi. Asa cum ne alina sau ne vindeca suferinta, in acelasi mod - dar mult mai placut - ne ajuta sa aratam mereu ingrijiti si frumosi indiferent de varsta.

Produsele noastre se adreseaza tuturor membrilor familiei, pentru ca indiferent de varsta sau sex , cu totii suntem preocupati sa aratam si sa ne simtim cat mai bine in propria noastra piele. Dar fara a o agresa cu produse chimice ci folosindu-ne de proprietatile naturale ale plantelor. Daca ne acordam zilnic cateva minute si mijloacele potrivite – sapunuri si creme naturale, uleiuri si unturi vegetale, masti cosmetice naturale - in afara faptului ca ne vom trata diferitele afectiuni ale pielii, scalpului sau ale parului le vom si imbunatati calitatea, conferind astfel pielii un aspect tonic si o textura mai catifelata, scalpului un aspect ingrijit iar parului vigoare si stralucire.

Noutati

 • Beneficiile unturilor si uleiurilor vegetale
  Beneficiile unturilor si uleiurilor vegetale April 19, 2013

  Timp de secole , unturile si uleiurile vegetale au fost folosite pentru a calma, a hidrata, a trata diferite afectiuni și de a imbunatati aspectul pielii, precum și cel al scalpului, părului și unghiilor.

  mai mult
 • Adevarul despre sapun
  Adevarul despre sapun April 15, 2012

  Adevărul despre un produs pe care îl folosim în fiecare zi: usucă pielea, provoacă depresii, iritații și cancer.

  mai mult